Wat is MMA? MMA, afgekort voor Mixed Martial Arts, is een gevechtssport die wordt beoefend in een zogenaamde MMA-kooi of octagon. In deze sport worden een scala aan technieken gebruikt, waaronder Braziliaans jiujitsu, worstelen, judo, Thaiboksen en kickboksen. Het is een buitengewoon veeleisende fysieke activiteit die veel uren training vereist om op competitieniveau te kunnen presteren. Naast intensieve training is discipline, strategie en het vermogen om klappen te incasseren essentieel. Deze vaardigheden kunnen echter worden ontwikkeld, zelfs als je ze aanvankelijk niet bezit.

 

Steeds meer mensen stellen de vraag, WAT IS MMA? MMA maakt wereldwijd een opmerkelijke groei door. Dit is duidelijk te zien aan de talloze promoties die overal ter wereld opduiken, met de UFC (Ultimate Fighting Championship) als een van de meest prominente voorbeelden. In Amsterdam is de Levels Fight League (LFL) ook bekend. In Nederland wint de sport aan populariteit, gedeeltelijk dankzij Nederlandse MMA-vechters die uitblinken in internationale competities. Enkele van deze toppers zijn Allistair Overeem, Melvin Manhoef, Stefan Struve en natuurlijk Gegard Mousasi.

 

Fight IQ is erop gericht om haar leden te trainen in alle aspecten van MMA. Eigenaar Donovan Payoniotis en coaches Joeri, Adam Al Kandoessi, BamBam, Ricardo Nibte, Goerge Ramm en Kansu Ildem hebben de nodige kennis en ervaring om je vaardigheden in zowel het grondgevecht als het staande gevecht naar een hoger niveau te tillen.

Fight IQ Coaches

Bekijk ons volledige lesrooster hier en sluit je aan bij onze gemeenschap om je MMA-vaardigheden te ontwikkelen!

Fight IQ Lesrooster bekijken

Ik wil lid worden